Electriciteitswerken

Bij Electro – KG Sun kunt u terecht voor alle elektriciteitswerken. Als u op zoek bent naar een partner voor de installatie van uw elektrische bekabeling, bent u bij Electro – KG Sun aan het juiste adres.

Ook voor het installeren van video- of parlofonie, een centraal domoticasysteem in uw woning, kantoor of bedrijf kunt u bij ons terecht.

Verder staan we in voor het plaatsen van LED-verlichting en kunnen we systematische audits doen van het energieverbruik van de verlichting in kantoorgebouwen en publieke ruimtes
.
Maar bij Ectro – KG Sun kunt u ook terecht wanneer u op andere manieren energie wilt besparen. Zo plaatsen wij zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen en kunnen we infraroodverwarming installeren in uw woning. Als ervaren plaatsers van dergelijke installaties weten wij precies welk toestel past bij uw nieuwbouw, renovatie, kantoorgebouw, appartement of zelfs zwembad.

Wie verwarming zegt, zegt natuurlijk ook ventilatie. Het is dus niet meer dan logisch dat u ook daarvoor een beroep kunt doen op Electro KG – Sun. 


Contacteer Electro - KG Sun voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!