ELEKTRICITEITSWERKEN

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van uw elektrisch bekabelingsnet ?
Dan bent u bij Electro-KG Sun aan het juiste adres.

Vakkundig en volgens de wettelijke bepalingen zetten we het elektriciteitsplan, dat werd opgemaakt door uw architect of door ons, om in een veilige, comfortabele realiteit.

Wij werken zowel voor particuleren als voor bedrijven, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Ook voor onderhoud van en herstellingen aan uw elektrische installatie kan u bij ons terecht.

Naast heel wat projecten in de particuliere woningbouw, kunnen we ook heel wat referenties voorleggen in de industrie, horeca en winkelsector.

Wanneer het over elektriciteit gaat, komen het comfort en de veiligheid op de eerste plaats. Het is dan ook aan te raden dat u deze werken overlaat aan een ervaren vakman.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gedetailleerde offerte!
 

NIEUWBOUW

Elektriciteitswerken Electro-KG Sun is hiervoor een vakkundige en betrouwbare partner. Samen met u bespreken wij uw noden en wensen, waarna een gedetailleerde offerte wordt opgemaakt.

Na uw goedkeuring en het uittekenen van de plannen wordt er een datum vastgelegd voor de ruwbouwwerken. Tijdens deze werken worden alle sleuven en gaten geslepen en gekapt. Ook de leidingen en hechtpunten (PVC potjes) voor stopcontacten en schakelaars worden geplaatst.

In een tweede fase, na de pleisterwerken, worden alle zekeringen, stopcontacten, schakelaars en lichtpunten geplaatst en aangesloten om zo een zorgvuldig afgewerkt geheel te kunnen opleveren.


RENOVATIE

Steeds meer particulieren en bedrijven renoveren en verbouwen hun woning of pand om te voldoen aan de 'moderne behoefte' van de mens. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om grondig te controleren of uw elektriciteitsleidingen nog steeds veilig zijn en voldoen aan de normen en noden van vandaag.

Wij zorgen voor een grondige studie en maken samen met u een renovatieplan voor uw elektriciteit volgens de wettelijke reglementeringen.
 

Contacteer Electro - KG sun voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!