Domotica is een centraal besturingssysteem voor verscheidene technische installaties en functies met elkaar in verbinding worden gebracht in één centraal beheersysteem.
 

Energie besparen met domotica

Domotica wordt steeds meer en meer geplaatst in nieuwe woningen, kantoren en bedrijven. Het zorgt niet alleen voor het comfort, maar laat je ook extra energie uitsparen.

Domotica staat voor het automatiseren van dagelijkse handelingen :

  • Verlichting kan gestuurd worden via vooraf ingestelde sferen, op afstand, op bepaalde tijdsintervallen, via sensoren, een drukknop of touch screen.
  • De verwarming kan opgedeeld worden in verschillende zones zodat je enkel de ruimte verwarmt die nodig is op vooraf ingestelde tijden of u stelt de gewenste temperatuur in via uw gsm of touche screen.
  • Het ventilatiesysteem kan gestuurd worden door het domoticasysteem waardoor dit steeds op het juiste vermogen werkt en u dus geen onnodige energie verspilt.. 
  • De rolluiken of screens kunnen gestuurd worden door tijd, door een astrologische klok, via warmte- en windsensoren, sferen, drukknop, gsm of touch screen.
  • Je kan ook een volledig beveiligingssysteem en toegangscontrole integreren voor een veilige toekomst.


Wil je ook genieten van een zorgeloze en energiezuinige toekomst, kies dan voor een domoticainstallatie van Electro -KG Sun.

Wij bieden verschillende merken zoals Niko,Stagobel en Domestia aan waardoor wij voor ieders budget en noden de perfecte oplossing kunnen bieden.
 

Contacteer Electro - KG Sun voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!