De goedkoopste energie is deze die we niet verbruiken. Met de huidige LED-technologie kunnen we het lichtniveau van gloeilampen evenaren met 90% minder energie. Door deze technologie is het zeer eenvoudig flink te snoeien in het energiebudget zonder te moeten inboeten aan ons comfort !


Nieuwe generatie LED-verlichting

LED1.1 LED1.2 LED1.3

PARKINGVERLICHTING

LED TL-VERLICHTING

LED DOWNLIGHTERS

Maak uw parking veilig door een goede verlichting te plaatsen zonder dat deze een fortuin kost aan energie.
Onze streetlighters verlichten elk donker hoekje.
De huidige LED TL-buizen geven een degelijk licht voor kantoren en magazijnen zonder strooischaduw.
Energie vriendelijk en geen warmteverlies.
Deze LED-downlighters kunnen vanaf grote hoogte uw magazijnen voorzien van een zee van licht . Goed voor 50.000 uur licht.
Basisverlichting en/of bijverlichting.Verlicht uw energiefactuur

Het LED-gamma van Electro KG-Sun bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. De LED-lampen en armaturen zijn alle CE-gecertifieerd en RoHS-compliant. De revolutionaire LED-techniek geeft een veel hogere lichtopbrengst in verhouding tot het verbruik (hoge lumen per Watt-verhouding).

Er wordt steeds gezocht naar de juiste verhouding tussen wattage, aantal lumen, stralingshoek, levensduur en andere technische eigenschappen.

Uiteraard is de juiste keuze voor verlichting van volledige ruimtes of gebouwen een combinatie van verschillende types lichtbronnen. Ons gamma is zodanig samengesteld dat we voor bijna alle toepassingen een LED-oplossing kunnen bieden. Onze verlichtingsadvisieru komt ter plekken naar je wensen luisteren en de situatie bestuderen.


Voordelen van LED-verlichting

LANGE LEVENSDUUR

Onze LED-producten hebben een levensverwachting van ongeveer 50.000 uur, in dezelfde tijd heeft u 50 gewone gloeilampen vervangen of 5 CFL's (spaarlampen). De kleine meerprijs voor een LED lamp is dus sneller terugverdient dan je denkt.

SCHOKBESTENDIG

LED-lampjes zijn haast onbreekbaar en zeer schokbestendig. Ze kunnen ook beter tegen koude en trillingen. Omwille van die reden wordt LED-verlichting succesvol toegepast in industriële omgevingen.

HOGE EFFICIENTIE

Zelf onze krachtigste E27-lamp verbruikt slechts 9 Watt. Deze lampen geven genoeg licht om zelfs een gloeilampt van 100 Watt te vervangen. Traditionele gloeilampen verspillen meer dan 95% van hun energie aan warmte, bij kwalitatieve LED's is dit slechts 5%. De LED-lampen zetten dus meer stroom om in licht dan in warmte.

MILIEUVRIENDELIJK

In LED-lampen zitten geen schadelijke stoffen zoals kwik en zware metalen. Ee tegen een stootje en vragen ze geen afkoeltijd zoals vb een bouwpsot. Ze stralen geen ultraviolet licht uit en bereiken hun volle helderheid onmiddelijk. Een extra voordeel is dat ze veel meer aan en uit kunnen geschakeld worden zonder dat ze defect gaan.

GEEN STRALING (UV, IR)

Langdurige blootstelling aan infraroodstraling is ongezond. Ook UV-straling is ongezond voor de mens. LED-verlichting geeft geen infrarode of ultraviolette straling af. Dat maakt de lichtgevende diodes zeer geschikt voor de voedingsindustrie, textielindustrie en in musea. Geen verkleuring van de producten meer. Het Louvre in Parijs maakt niet toevallig gebruik LED-verlichting.

SNELLE RESPONSTIJD

LED-lampen hebben geen opwarmtijd nodig zoals dat bij spaarlampen of TL-buizen wel het geval is. Je krijgt meteen een lichtsterkte van 100%. Dat maakt LED tevens ideaal voor digitale aansturingen.

Contacteer Electro - KG Sun voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!