Het maken van een zelfbouwpakket begint met de aanmaak van het plan. De opstelling van een plan
gebeurt altijd in overleg met de klant en voldoet zo aan al zijn noden. Wij kunnen je waar nodig steeds technisch ondersteunen.

electriciteit5Als het plan is gemaakt gaan we alles afteken ter plaatse  zodat je kan overgaan tot het inslijpen van sleuven en potten als ook het inplakken. De gaten voor de verlichting kunnen ook reeds wordenelectroplan geboord.
Je kan dan overgegaan tot het plaatsen en vastleggen van de leidingen waarvoor je van ons een duidelijk legplan krijgt.

Als dit is gebeurd, komen wij ter plaatse voor een controle en indien alles in orde kan men met een gerust hart pleisteren en chappen. Na deze werken kan de aansluiting van de zekeringskast en de laatste levering van alle nog nodige materialen gebeuren, zoals: afdekplaatjes, stopcontacten, schakelaars…..

Voor de keuring stellen wij je een volledig dossier op voor een positief attest te bekomen.


Domotica

Kies je voor een zelfbouwpakket domotica, dan komen wij voor jou de volledige programmatie doen. Voor het overige gaan wij tewerk zoals beschreven in zelfbouwpakket elektriciteit.

Zonnepanelen voor electriciteit

Voor een zelfbouwpakket zonnepanelen komen wij ter plaatse (bij een nieuwbouw is het voldoende ons een duidelijk plan te bezorgen). Aan de hand van verbruik en de beschikbare oppervlakte wordt een zelfbouwpakket opgesteld. Bij de levering van de materialen geven wij steeds voldoende uitleg en documentatie en plaatsen wij een dakhaak volgens de regels van de kunst. Die kan je dan gebruiken als voorbeeld. Je zorgt dan zelfs voor de volledige plaatsing van zonnepanelen op het dak met de nodige bekabeling en plaatst de omvormer. Wij doen alle aansluitingen van omvormer tot zekeringskast en stellen de nodige schema’s op om een positieve keuring te krijgen.

Contacteer Electro - KG sun voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!